Toeleveranciers

Wie hebben we nodig?

We zoeken altijd sterke partners om onze dienstverlening te optimaliseren, op verschillende vlakken, zoals:  

  • Om onze dagelijkse activiteiten te realiseren, heeft Fluvius heel wat uiteenlopende soorten materialen nodig, zoals kabels, buizen, transformatoren, telecom en masten. 
  • Daarnaast doen we regelmatig een beroep op externe dienstverleners, bijvoorbeeld voor opleidingen of het beheer van onze voertuigen. 
  • Een cruciale pijler van onze dienstverlening is een efficiënte ICT-organisatie en -infrastructuur. Onze ICT-behoeften zijn zeer verscheiden. We hebben regelmatig nood aan ondersteuning op het vlak van hardware, software en diensten (regiewerken, managed services, fixed price-projecten). 

Toeleverancier worden?

Ben je actief in één van die gebieden en wil je graag voor ons werken? Registreer je dan hier.

Onze aankoopdienst onderzoekt je kandidatuur, inclusief attesten, erkenningen en registraties. Zo kunnen we je bedrijf snel terugvinden bij een relevante opdracht.

Bekijk hier onze aankoopvoorwaarden.

 

Werken als externe consultant?

Voor een aantal dienstverleningen en ICT-oplossingen werkt Fluvius samen met een MSP-partner (Managed Service Provider). Deze partner faciliteert voor Fluvius én voor de leveranciers volgende aspecten:

  • de selectie van nieuwe externe consulants die op tijdelijke basis worden ingezet
  • de prestatieverwerking en facturatie
  • ondersteuning doorheen het hele proces

Onze MSP-partner is steeds geïnteresseerd om kennis te maken met nieuwe partijen - zowel ondernemingen als éénmanszaken of freelancers - die één of meerdere interessante profielen kunnen aanbieden, zodat Fluvius steeds de beste kandidaat voor elke vacature kan vinden.

Wil je graag meer info over de samenwerking met onze MSP-partner?

Stuur een mail om meer te weten.

Digitale meter zoekt slimme partner

Ben jij een app-bouwer of ontwikkelaar van slimme thermostaten? Dan kan je bij ons aankloppen voor hulp en de mogelijkheid om je toepassingen grondig uit te testen.

Hiervoor werken we samen met twee technologiepartners: Energyville in Genk (in samenwerking met de KULeuven) en HomeLab in Gent (een samenwerking tussen IMEC en de UGent).

Wil je een testslot boeken? Of test je jouw technologie liever uit op een digitale meter in jouw bedrijf?

Stuur snel een mail naar [email protected].

Veelgestelde vragen over de digitale meter

Kan ik als ontwikkelaar van apps of slimme thermostaten al vroeger een digitale meter krijgen om mijn toepassingen uit te testen? Hoe kan ik een aanvraag doen? Wat is de kostprijs?

Dat kan zeker. In samenwerking met EnergyVille, de UGent en Imec lanceerde Fluvius twee testlabo’s voor digitale energiemeters. Die labo’s bevinden zich op de campus van EnergyVille in Genk, in het HomeLab van Imec en op de UGent in Gent. Bedrijven die Smart Home-systemen of apps ontwikkelen voor de digitale meters kunnen er terecht om hun innovatieve toepassingen gratis te testen in een realistische omgeving.

Dat kan voor zowat alle thuistoepassingen, van verbruiksmeldingen tot het slim sturen van elektrische boilers, warmtepompboilers, laadpalen en batterijen in functie van zonnepanelen.

Surf naar http://idlab.technology of www.energyville.be voor een afspraak. Bedrijven kunnen ook digitale meters aanvragen om hun toepassingen uit te testen in hun eigen labo’s. Die kunnen worden aangevraagd via [email protected] . De technische specificaties van de digitale meters kun je terugvinden via deze link.

Je kan ook onze volledige lijst met veelgestelde vragen over de digitale meter raadplegen.