Netuser Paid Services (NPS)

Netuser Paid Services maakt het voor zowel de netgebruiker als voor de energiedienstverlener (mits mandaat van de netgebruiker) mogelijk om automatisch verbruiksgegevens te ontsluiten.

Naast het raadplegen en downloaden van verbruiksgegevens via de NPS-webapplicatie bieden we ook de mogelijkheid om dagelijks automatisch exporten van de aansluitpunten binnen een afgesloten contract, te ontvangen. Deze exporten worden verzonden naar een e-mailadres of FTP-server die je zelf instelt. De exportdocumenten zijn opgemaakt in CSV-formaat en zijn compatibel met Microsoft Excel en bestaande energiemanagementapplicaties.

Een uitgebreide beschrijving van de dienstverlening Netuser Paid Services is beschikbaar via de NPS-exportcatalogus. De bedoeling van dit kanaal is hoofdzakelijk om meetgegevens van grootverbruiksmeetinrichtingen beschikbaar te stellen.

Wil je gebruik maken van deze dienst, stuur ons dan een marktwerking [at] fluvius [dot] be (e-mail). Je krijgt dan een invulformulier opgestuurd waarop je kan aanduiden voor welke EAN’s je deze dienst wil gebruiken. We maken een overeenkomst op en bezorgen je de nodige login gegevens.